Médiatár

Dzsungelharc és kincskeresés – a KAGYLÓKÜRT 66. számának budapesti bemutatója 2017. január 27-én volt az ÍRÓK Boltjában

 

A KAGYLÓKÜRT 66. számának pécsi bemutatójára 2017. február 2-án került sor a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont konferenciatermében.

 

Augusztus 19-én a székesfehérvári Vörösmarty Rádióban Kozma Ágnes szerkesztő-riporter a Kagylókürtről és a Gangesz Alapítványról beszélgetett Szabó Edittel, folyóiratunk munkatársával.

A beszélgetés első része:

A beszélgetés második része:


A Kagylókürt folyóirat 65. számának budapesti bemutatója 2016. június 1-jén az Írók boltjában.

 

A PTE Egyetemi Könyvár és Tudásközpont rendezésében került sor 2016. május 19-én a Kagylókürt metafizikai folyóirat 65. számának bemutatójára. A legújabb szám témája a ELMÉLET ÉS GYAKORLAT (Káprázat és Valóság). A bemutatón Rácz Géza főszerkesztő beszélgetett meghívott vendégeivel Ősz-Szabó Évával, Kenderesi Ilonával és Váray Lászlóval. a helyszínt a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont biztosította.

 

A PTE Egyetemi Könyvár és Tudásközpont rendezésében került sor 2016. február 4-én a 30 éves Kagylókürt metafizikai folyóirat 64. számának bemutatójára. A legújabb szám témája a SZENVEDÉLY. A bemutatón Rácz Géza főszerkesztő beszélgetett meghívott vendégeivel Ősz-Szabó Évával, Radnai Imrével és Prof. Dr. Kéri Katalin egyetemi tanárral (PTE BTK)a helyszínt a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont biztosította.

 

„A kagylókürt hangjától a kagylókürt ízéig”
A Kagylókürt folyóirat 64. számának bemutatója Budapesten, az Írók boltjában, 2016 január 15-én.

 

A Kagylókürt LXIII. számának bemutatója 2015. június 17-én Budapesten, az Írók boltjában.

 

A Kagylókürt LXIII. számának bemutatója 2015. május 27-én Pécsett. A rendezvény helyszíne: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont Konferencia terme.

 

A Kagylókürt LXII. számának bemutatója Pécsett. Beszélgetőtársak: Rácz Géza főszerkesztő, Váray László rovatvezető, Hild Mária jógaoktató és Radnai Imre angoltanár és nyelvművelő. A beszélgetést vezette: Ősz Szabó Éva, a budapesti Napkelet Bölcseleti Iskola munkatársa.

 

A Kagylókürt LXII: számában a cselekvés örök témája került a figyelem középpontjába. Erről beszélgettek meghívott vendégeink  Szendrei László, Ősz Szabó Éva és Szabó Edit a főszerkesztővel, Rácz Gézával 2016. január 16-án az Írók boltjában Budapesten.

 

A Kagylókürt LXI. számának budapesti bemutatója  az Írók boltjában –  Rácz Géza, Bozsó Ágnes, Ősz Szabó Éva és Tenkei Imre részvételével. (2014. május 27.)

 

2014. május 21-én a PTE Egyetemi Könyvtár szervezésében került sor a LXI: szám pécsi bemutatójára. Rácz Géza főszerkesztő meghívott vendégeivel Ősz Szabó Évával és Andrássy Csongorral beszélgetett

 

A Kagyókürt LX. számának bemutatója – BUDAPEST Írók Boltja

2014. január 15.

 

A Kagyókürt LX. számának bemutatója – PÉCS
2014. január 16.

 

 

 

Kagylókürt Autentikus Szellemi Műhely – dokumentum film az 50 szám megjelenése alkalmából 1.rész (2008)

 

Kagylókürt Autentikus Szellemi Műhely – dokumentum film az 50 szám megjelenése alkalmából 2.rész (2008)